collectezak

Collecteren op afstand

 

 

Ook in deze tijd vragen wij u om de diaconale collectedoelen te blijven steunen maar ook om uw bijdrage voor de kerk over te maken (de kosten voor de kerk gaan gewoon door).

Uw bijdragen voor beide bestemmingen kunt u eenvoudig overmaken d.m.v. de webshop of de kerkgeld app en bij beiden kan dat anoniem, u betaald via Ideal/uw eigen bank.
Direct overmaken op de rekening van de diaconie of de kerk kan ook (maar dan niet anoniem)
Diaconie: NL75RABO 0373.7124.48 Diaconie Protestantse Emmaüskerk, Middelharnis,
Kerk : NL50RABO 0373.7350.14 C.V.K. Geref. Kerk, Emmaüs, Middelharnis

Via de webshop kan dat door door op de volgende link te klikken
(diaconie) : https://site.skgcollect.nl/308/pagina/4492/gift-diaconie.html 
(kerk) :https://site.skgcollect.nl/308/pagina/4487/gift-kerk.html

Vervolgens klikt u op 'gift/donatie en volgt u de verdere instructie.  Betaling is dan - naast anoniem - ook mogelijk vanuit uw account bij de webshop, u dient dat account - als nog niet gedaan - via de tab 'mijn account' - eenmalig aan te maken.

Via uw smartphone of tablet kunt u ook eenvoudig uw bijdrage storten d.m.v. de app Kerkgeld die app is er voor zowel Android als voor Apple, na instalatie dient u ook hier eenmalig een account in te richten en te kiezen voor Emmauskerk.

Via de app betaald u door gebruik te maken van de onderstaande qr code's,  u dient met de camera van uw smartphone deze te scannen waarna u de mogelijk wordt geboden om de webshop te openen of de app.

qr code diaconie                                                                                                     qr code kerk

 Wanneer u anoniem wilt bijdragen dient u bij het vakje 'Namens' via het rolmenu (pijltje rechts) te kiezen voor anoniem.

Uw diaconale bijdrage voor deze week (03/04 t/m 10/04) is bestemd voor :

Collecte Jeugwerk (JOP)
Jongeren doorleven het Paasverhaal

Veel christelijke jongeren hebben het paasverhaal al vaak gehoord. Komt de boodschap van Pasen bij hen nog wel aan? JOP, Jong Protestant, ontwikkelde een verrassend nieuw spel voor kerkelijke jongeren: de PaasChallenge. In dit nachtelijke spel met Escaperoom-achtige elementen leven jongeren zich in in het verhaal van Jezus in zijn laatste dagen op aarde.
Het spel gaat over winnen en verliezen. Een deel van de opdrachten speelt zich buiten af, de ontknoping vindt plaats op paasmorgen. Nieuw dit jaar is dat er ook een SMALL versie is van 1 uur en dat je de PaasChallenge optioneel kunt uitbreiden met een 40 dagen Challenge of 50 dagen Challenge. De eerste editie van de PaasChallenge was een groot succes: bijna 2.000 jongeren van maar liefst 150 jeugdgroepen uit heel Nederland deden mee.
Collecteer mee, zodat JOP rond Pasen jongeren met dit uitdagend spel bij de kerk kan (blijven) betrekken.