Passie-toneelstuk ‘Pietà‘ pieta
In april 2020 wordt er in de Emmaüskerk een Passie-toneelstuk uitgevoerd onder de titel ‘Pietà’. In dit ‘Passie-toneelstuk’ volgen we de weg die Jezus is gegaan. De uitvoeringen in de Emmaüskerk zijn in 2020 (het weekend, voorafgaande aan de Stille Week):           
    - vrijdag     3 april 2020 19.30 uur                                                 
    - zaterdag 4 april 2020 14.30 uur
    - zaterdag 4 april 2020 19.30 uur

Voor meer informatie: klik hier    of: 

Passie-toneelstuk ‘Pietà‘

In april 2020 wordt er in de Emmaüskerk een Passie-toneelstuk uitgevoerd onder de titel ‘Pietà’. In dit ‘Passie-toneelstuk’ volgen we de weg die Jezus is gegaan. De uitvoeringen in de Emmaüskerk zijn in 2020 (het weekend, voorafgaande aan de Stille Week): 

 -   vrijdagavond 3 april 2020:            aanvang: 19.30 uur                                                
 -   zaterdagmiddag 4 april 2020:      aanvang: 14.30 uur                                                 
 -   zaterdagavond 4 april 2020:        aanvang: 19.30 uur

Prijzen toegangskaarten:  t/m 16 jaar: € 5,-  vanaf 17 jaar: € 8,-

De kaartverkoop via de website van de Emmaüskerk is begonnen.

Zowel via de webshop als de kerkgeldapp kunnen nu eenvoudig toegangskaarten worden aangeschaft en via Ideal direct worden betaald.

  • U/jij gaat naar de website van de kerk: emmauskerkmiddelharnis.nl
  • Boven aan ziet u een groene balk / rechtsonder staat ‘Webshop’ / aanklikken
  • In de balk – onder de Bijbel – ziet u ‘toegangskaarten ‘Pietà’
  • Dit aan klikken; u kunt verder gaan met de reservering

Als er via de webshop of de kerkgeld app is besteld/betaald, ontvangt u een pakbon + factuur. Dit is tevens het toegangsbewijs.

Voor eventuele vragen over de website kunt u contact opnemen met:   
John van der Knaap via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon: 470047

Vanaf begin maart 2020 zijn er ook toegangskaarten te koop via de ‘Wereldwinkel.  U/jij moet daar dan wel cash-betalen. (pinnen kan niet)

En…. Wanneer de toegangskaarten nog niet zijn uitverkocht, is het voornemen om na afloop van de ochtenddienst van 22 maart nog toegangskaarten te verkopen in de Ontmoetingsruimte van de kerk.

De feestelijke dagen in december zijn weer achter de rug. En we zijn op weg naar het volgende christelijke feest: Pasen.  Woensdag 26 februari 2020 begint de 40-dagen-tijd.  Vlak voor het begin van de ‘Stille Week’ wordt dit ‘Passie-toneelstuk’ uitgevoerd.
Het woord ‘Passie’ betekent dat er Bijbelteksten worden gesproken. En dat solozang en (veel) samenzang (10 liederen) de lezingen en het toneelspel ondersteunen. Het publiek maakt daarmee onderdeel uit van het toneelstuk.
Het woord ‘toneelstuk’ betekent dat door 3 spelers het verhaal van de weg van Jezus wordt verteld: Maria Magdalena, de apostel Petrus en de schoonmoeder van Petrus. Zij zijn de gids tijdens het verhaal, waarin de weg van Jezus wordt gevolgd. Het gedeelte ná de pauze betreft de weg van Jezus vanaf Palmpasen (intocht in Jeruzalem) tot aan Pasen (de opstanding van Jezus)

Het is een avondvullend programma. Van harte aanbevolen!

Namens alle betrokken bij dit ‘Passie-toneelstuk’:     Johan Keuning