Welkom!

De gereformeerde Emmaüskerk is een gemeente van meer dan 1000 leden, behorend tot de Protestantse Kerk in Nederland. Ze wordt gevormd door mensen uit en rond de dorpen van Middelharnis en Sommelsdijk op het eiland Goeree-Overflakkee.

Lees meer: Welkom

Erediensten komende weken

Zondag 16 augustus
10.00 : Dhr. P. Stam, Etten Leur
orde van dienst. 
Geen creche of kindernevendienst

Zondag 23 augustus
10.00 : Ds. E.J. Vledder te Hellevoetsluis
Geen creche of kindernevendienst 

Bezoek erediensten

In verband met de getroffen maatregelen m.b.t. het coronavirus, kunnen vanaf heden beperkt gemeenteleden de kerkdiensten bezoeken. Een aantal practische zaken:
> Voor het gebruiksplan: Klik hier  en voor bezoekersinformatie : Klik hier
>  vanwege de beperkingeen zijn er 100 stoelen beschikbaar voor het bijwonen van de dienst. U hoeft zich niet meer aan te melden. Bij de ingang van de kerk ligt een lijst waarop uw naam wordt genoteerd,.

De diensten van de Emmauskerk zijn ook te vinden op kerkomroep.nl of via de informatie op deze pagina.
Ook zijn de diensten te zien via het YouTube kanaal van de kerk  

Omzien naar elkaar.
Het is altijd, maar zeker nu, goed dat we omzien naar elkaar. Soms weten we van eenzaamheid of zorgen die soms ook heel practisch van aard kunnen zijn, maar vaak ook niet. Altijd mag u , wanneer u behoefte heeft aan een gesprek, of hulp nodig heeft, contact  opnemen. U kunt ervoor kiezen uw wijkouderling te benaderen, maar ook andere leden van de kerkenraad of bezoekmedewerkers kunt u altijd vragen om hulp. 

De wijkouderling met hun telefoonnummer vindt u op onze website. Klik hier 

Kerkomroep/ Kerk TV

Beluisteren/bekijken van diensten is mogelijk via de linkjes hieronder. U kunt ook op uw tablet/smartphone de app van kerkomroep installeren en de diensten beluisteren/bekijken en ook opslaan voor een later tijdstip (offline). Voor verdere toelichting klik hier

Middelharnis, Emmauskerk Koningin Julianaweg 64 3241 XC Middelharnis
2020-08-09 09:47:00 Luister Kijken
2020-08-02 09:55:00 Luister Kijken
2020-08-01 09:40:00 Luister Kijken
2020-07-31 12:39:00 Luister Kijken
2020-07-29 11:56:00 Luister

collectezak

Collecteren op afstand

 

 

Ook in deze tijd vragen wij u om de diaconale collectedoelen te blijven steunen maar ook om uw bijdrage voor de kerk over te maken (de kosten voor de kerk gaan gewoon door).

Uw bijdragen voor beide bestemmingen kunt u eenvoudig overmaken d.m.v. de webshop of de kerkgeld app en bij beiden kan dat anoniem, u betaalt via Ideal/uw eigen bank.
Direct overmaken op de rekening van de diaconie of de kerk kan ook (maar dan niet anoniem)
Diaconie: NL75RABO 0373.7124.48 Diaconie Protestantse Emmaüskerk, Middelharnis,
Kerk : NL50RABO 0373.7350.14 C.V.K. Geref. Kerk, Emmaüs, Middelharnis

Lees meer: Collecteren op afstand

Laatste nieuwtjes/uw aandacht waard

 Maatregelen i.v.m. het Corona Virus:

  • De eerstvolgen Bijblijver verschijnt 3 sept. as. Kopij inleveren voor zondag 30 augustus  17.00 uur. 
  • U wordt op de hoogte gehouden van alle actuele ontwikkelingen, ziekte overlijden, geboorte etc, via de nieuwsbrief die frequent wordt verzonden. Om u op te geven: Klik hier.  

De kerk heeft een crisisteam waarin de voorzitter kerkenraad, predikant, voorzitters diaconie en kerkrentmeesters en de scriba zitting hebben. Tevens is een kerkenraadslid toegevoegd die in overleg met het crisisteam de communicatie opstelt. Voor vragen kunt u altijd terecht bij de scriba. De kerk heeft vanaf het begin van de crisis er voor gekozen om steeds alle richtlijnen van het RIVM en de adviezen van de PKN te volgen.  

De redactie van deze website kunt u bereiken via de volgende link: e-mailcontact met de redactie

×

Actueel bij Vorming + Toerusting

logo het goede levenHet jaarprogamma voor het seizoen 2020-2021 staat weer voor u klaar. Het startzondagthema september 2020 luidt: “Het goede leven - bloeien in Gods licht”. Rondom dit thema zijn er weer een aantal activiteiten voor u ontwikkeld. Voor een overzicht kijkt u op de webpagina met het V+T jaarprogramma van de Emmaüskerk. Ook kunt u rechtstreeks naar de V+T-pagina van de Exoduskerk. Het nieuwe jaarpgrogramma van de Exoduskerk wordt op de startzondag bekend bemaakt.

vr 02 okt Belijdenis doen, belijden is doen
ma 05 okt Wat leren we (als kerk) van de coronacrisis?
 do 15 okt  Avondgebed op donderdag