-GJV
'De GJV is de jeugdvereniging van de Emmaüskerk voor jongeren van 16 jaar of ouder, die wekelijks bij elkaar komt op zondagavond. Tijdens een GJV-avond, discussiëren wij over alledaagse onderwerpen en we proberen hierbij het christelijke geloof te betrekken.
Naast het discussiëren hebben we ook regelmatig activiteiten, de GJV-dienst en gaan we elk jaar op het legendarische GJV-Kamp.
Spreekt dit je aan, kom dan gerust een keer langs. Je bent van harte welkom op zondagavond om 19:30 uur in het GJV honk!

GJV bestuur:
Voorzitter                 :  Jard van Rump
Vice-voorzitter      : Niels Arensman
Secretaris                 : Eline Arensman
Penningmeester   : Arjen van Rumpt

E-mailcontact met de GJV

×

 GJV op werkvakantie in 2017. 

Dit jaar gaan 8 leden van de GJV naar servie afreizen. Daar gaan we net als anderhalf jaar geleden voor twee weken als vrijwilligers aan de slag. De reis wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Hulp Oost-Europa.  servie

We zullen naar het noorden van Servië, bij het plaatsje Kucura, reizen. Daar zullen wij samen met dominee Aleksandar Subotin langs verschillende gemeenschappen trekken die bij de Roma bevolking horen. De Roma zijn nog steeds heel arm en vormen nog altijd het buitenbeentje van de samenleving. Door verschillende activiteiten te organiseren voor onder andere de kinderen, hopen wij de bevolking in hun leven te bemoedigen en hen een leuke tijd te bezorgen. Ook zullen wij de bevolking helpen door bijvoorbeeld voedselpakketten rond te brengen, reparaties aan de huisjes te organiseren of bij het Rode Kruis werkzaamheden uit te voeren waar de arme bevolking eten of kleding kan halen.

Daarnaast zijn er in onder andere Belgrado nog steeds veel vluchtelingen zonder verblijfplek. Hier is geen nachtopvang, maar enkel een dagopvang die bijvoorbeeld eten, drinken en een douche aanbiedt. Vluchtelingen, waaronder ook kinderen, slapen hier op straat. Aleksandar Subotin geeft steun aan deze dagopvang door middelden te brengen. Voor meer info : Klik hier en ga naar de website van de GJV.

 

Voor info over de lopende actie: Klik hierflessen

 

autowas