logo bijblijverSinds 1980 heeft onze gemeente een eigen kerkblad, de Bijblijver. Daarin staat van alles over/voor onze gemeente en kerk. Het is bedoeld als extra informatie, ondersteuning en (aanzet tot) onderling contact. Om de vier weken verschijnt er een nieuw nummer, totaal twaalf per jaargang.

De redactie die de Bijblijver samenstelt, bestaat uit Ds. Leendert Jan Lingen en Miranda Osseweijer. Vanaf 2010 wordt de Bijblijver gedrukt door Reprovinci B.V. uit Schoonhoven. Voor de distributie, alle kerkleden krijgen een exemplaar thuisbezorgd, zijn verantwoordelijk (als coördinatoren) mevrouw Rieneke Koster-van Rossum en de heer Wim Sparreboom. 

Kerkleden in de buitengebieden kunnen kiezen voor bezorging per post (tegen betaling), downloaden via de website of zelf ophalen in de kerkenraadskamer. Via de nieuwsbrief is de volledige Bijblijver te downloaden.  

Kopij inleveren?

Kopij, bij voorkeur digitaal als worddocument in lettertype Arial 11pt, kunt u tot de sluitingsdatum 17.00 uur via de link onderaan deze pagina inleveren.

Voor data van verschijnen en uiterste inzenddatum van kopij – zie de agenda of overzicht 

Laatste uitgave (zonder pastorale info)

Het meest recente exemplaar downloaden/inzien kunt u  hier (word/doc) of hier (PDF)

De uitgave incl. pastorale info is alleen beschikbaar via een wachtwoord. Wachtwoord kunt u aanvragen bij de scriba. e-mailcontact met de scriba

×

U kunt via de onderstaande link een bericht aan de redactie van de Bijblijver sturen en daarbij - eventueel - documenten vanaf uw eigen PC meesturen

e-mailcontact met de redactie

×