Interkerkelijk aangepaste diensten

Aangepaste kerkdiensten in 2017

22-03-2015 Ned. Hervormde Kerk Middelharnis - Ds. M.J. Middelkoop

29-01-2017              Herst Herv Kerk          Sommelsdijk              Ds K.J. Kaptein

26-03-2017              Emmauskerk              Middelharnis               Ds. L.J. Lingen

21-05-2017              Ned. Herv. Kerk          Sommelsdijk              Ds. J.C. Breugem

10-09-2017              Ned. Herv. Kerk         Dirksland                    nog niet bekend

29-10-2017              Ned. Herv. Kerk         Middelharnis               Ds. M.J. Middelkoop


Aanvang diensten 14:45 uur


Commissie interkerkelijk aangepaste diensten
De commissie stelt zich als doel het beleggen van kerkdiensten gericht op mensen met een verstandelijke beperking. Zij tracht dit te bereiken door het houden van kerkdiensten, waar hun 'taal' gesproken wordt zodat het meer begrijpelijk voor hen is.

De commissie is samengesteld uit leden van: de Chr. Geref. Kerk en de Geref. Kerk te Middelharnis, de Ned. Herv. Kerk te Dirksland, Middelharnis en Sommelsdijk, de Herv. Exoduskerk en de Hersteld Hervormde gemeente te Sommelsdijk.

Er worden elk jaar vijf aangepaste kerkdiensten voorbereid, welke afwisselend worden gehouden in één van de genoemde kerken. De diensten worden in deze plaatsen gehouden vanwege hun centrale ligging en i.v.m. het vervoer en de benodigde begeleiders van de bewoners van de woonvoorzieningen. Ook voor de bereikbaarheid van diegenen die begeleid zelfstandig wonen in deze dorpskernen. De woonvoorzieningen zijn: Locaties Sjaloomzorg, Willemshof en Zuidwester-Hernesseroord.  

Lid van deze commissie is namens de Emmaüskerk mevr. A. v.d. Groef, telefoon 0187-482356. e-mailcontact met mevr. A. v.d. Groef.