Collectemunten/biljetten en giften

Steeds meer gemeenteleden maken gebruik van collectemunten van onze kerk. Het is een middel om, naast de collecten in combinatie met de VVB, JDB en giften aan andere ANBI’s , een fiscale aftrekpost bij de belastingaangifte op te voeren. Boven de drempel (1% van het verzamel inkomen) kan men van deze giften, afhankelijk van het inkomen en leeftijd, 18 t/m 52 % als aftrekbare kosten opvoeren. (zie belastingschijven IB).

Hoe u op eenvoudige wijze giften kunt overmaken wordt hier beschreven/toegelicht.

De munten kunnen ook voor het verjaardagfonds en sprokkelmarkt gebruikt worden. Een bijkomend voordeel is het altijd beschikbaar hebben van gepast geld.
We hebben munten van € 0,75 en € 1,00. De munten van € 0,75 worden per 100 stuks verstrekt en de munten van € 1,00 worden per 50 en 100 stuks verstrekt.
Tevens hebben we collecte biljetten van € 5,- en € 10,-. Het aantal dat hiervan per keer verstrekt wordt, kan op uw verzoek geregeld worden.

Vóór of na de ochtenddienst in de kerk kunnen de munten verstrekt worden door Jaap Breen of Drewes Boerema. (als één van hun aanwezig is). Voor het bestellen dan wel voor contact met de heren Breen of Boerema klikt op op e-mail

×
Als afgifte in de kerk niet uitkomt, dan kunt u de munten ook afhalen bij Drewes Boerema, gedempt kanaal 40, Middelharnis, telefoon 603406 of bij Jaap Breen, Kluut 30, Sommelsdijk, telefoon 484337. Betaling geschiedt via de bankrekening van de kerk op (rekening NL50RABO 0373.7350.14 C.V.K. Geref. Kerk, Emmaüs, Middelharnis). Door het gebruik van collectemunten/biljetten kunt u méér geven zonder dat het u extra geld kost!

Maak optimaal gebruik van de ruimte die de ficus aan u en aan de kerk geeft. NB lege zakjes graag retour in een bakje van de kast in de entree. Zijn er nog vragen naar aanleiding hiervan dan kunt u deze aan bovengenoemde personen stellen.