Kerkradio, KerkTV en orde van dienst

Bent u niet in staat om de dienst te bezoeken of wilt u naderhand de dienst nog eens beluisteren of bekijken, dan kan dat!

Links op deze pagina kunt u een dienst via het icoontje achter de datum 'aanklikken' en als de dienst direct wordt uitgezonden wordt daar vermeld : life uitzending en kunt u dat 'aanklikken'. Voor de beelduidzendingen is er een privacy protocol opgesteld (klik hier voor het privacyprotocol) en daaraan gekoppeld een bedieningsinstructie voor de kosters die de camera bedienen (klik hier voor het camerabedieningsprotocol).

Voor mobiel gebruik is er een app ontwikkeld welke u via de onderstaande links kunt downloaden en daarna installeren.
Downloadlink voor Android
Downloadlink voor Apple

Via het menu van deze app kunt u via plaatsnaam zoeken naar de Emmauskerk waarna de uitzendingen worden getoond - incl. de life uitzending - u kunt de Emmauskerk opslaan onder 'mijn kerken' zodat u bij een volgend gebruik direct contact kunt maken.

Via een PC/browser luisteren is ook mogelijk : u gaat dan naar https://www.kerkomroep.nl/#/ en via de zoekfunctie plaatsnaam komt u uiteindelijk uit bij de Emmauskerk.
U kunt dan kiezen tussen luisteren of kijken (incl. geluid) en bij beide opties is er de mogelijkheid het bestand op uw eigen PC te downloaden/op te slaan.
Bij het kijken naar de dienst kunt u kiezen uit div. beeldformaten, door rechtsonder te klikken wordt het beeld schermvullend.
Via een smart TV kan de life uitzending niet bekeken worden.
Als alternatief zou u een dongel/setup box kunnen aanschaffen (b.v. Google Chromecast) om het beeld vanaf uw laptop/tablet/smartphone te streamen naar de TV

Beelduitzending wordt alleen tijdens de morgendienst verzorgd.

Orde van dienst
Voor de orde van dienst klikt u hier
Als er een gezamenlijke dienst is in de Exoduskerk kunt u volg dan deze link (alleen geluid)

Tip voor slechtzienden: als u (na het downloaden) in Word alle tekst selecteert en een groter lettertype kiest kunt u de tekst ook goed lezen.
Op aanvraag is de orde beschikbaar in brailleschrift.

Voor slechthorenden is in de kerk een ringleiding aanwezig.
Voor de kerkradio luisteraars wordt zo'n 7 minuten voor de aanvang van de dienst de te zingen liederen afgekondigd.
Voor de kijkers zijn de mededelingen en liederen ook zichtbaar omdat voor en tijdens de dienst deze worden weergegeven op het beamerscherm en worden opgenomen door de camera in de kerk.

Kerkradio zonder internet/zonder computer
Wanneer u niet beschikt over internet/geen computer heeft, kunt u zich abonneren op de kerkradio/kerktelefoon. Heeft u wel internet (b.v. voor uw TV) dan bestaat de mogelijkheid dat u de beschikking krijgt over een kastje waarmee u de dienst via uw TV kunt volgen.

Vragen omtrent de kerkradio/kerk TV kunt u stellen aan het college van diakenen. Ook voor klachten kunt daar terecht.
Contactadres College van diakenen:
mevr. P. Kootstra-Coops en dhr. J. Kootstra, 0187-603350
Julianalaan 13, 3247 AH Dirksland of via het contactformulier

×