aan de overkantAan tafel in De Overkant (woensdag 17 mei) 
We sluiten het seizoen passend af door samen aan tafel te gaan. Dat doen we in de Overkant in Ouddorp.  Met zo’n veertig mensen kunnen we daar terecht om te ervaren dat samen eten meer is dan voedsel naar binnen werken. Het is elkaar ontmoeten, met elkaar delen en genieten van wat van ‘De Overkant’ op ons toekomt. Tijdens de maaltijd luisteren we naar muziek, delen we een ervaring, een gedicht en horen we ook wat de zin is – volgens de Bijbel- van maaltijd houden. De Overkant is een van de mooiste locaties in Ouddorp. Het ligt vlak bij de Kleistee, een van de meeste oorspronkelijke stukjes natuur aldaar. De locatie heeft ook een mooie tuin en er zal gezorgd worden voor het lichaam en de geest.  Er is een inloopmoment tussen 16.30 uur en 17.00 uur. Met en beetje geluk kunnen we dan ook al lekker buiten zitten.

De prijs is € 25 en voor dit bedrag neemt u deel aan de maaltijd en er zit ook nog een drankje(s) bij. Tijdens de maaltijd kunt u zowel warme als koude gerechtjes kiezen. Het eten wordt bereid door Jeannette Kastelein en daardoor bent u verzekerd van een heerlijk avondje. 
U kunt zich aanmelden voor deze maaltijd via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur een whappje naar 06-13513630. En bellen naar dit nummer mag ook. (voicemail) Zodra u zich heeft aangemeld krijgt u/jij een berichtje met het IBAN-nummer waar u de 25 euro op kunt storten. Als dit bedrag binnen komt bent u definitief aangemeld.

We weten niet hoeveel belangstelling er zal zijn, maar met 40/50 mensen is de Overkant wel vol! Dus een beetje snelle aanmelding is wel gewenst. We hopen voor deze maaltijd op een relaxte sfeer, waar u ook met nieuwe mensen kennis kunt maken. Er staat een piano in het gebouw, dus het zou fijn zijn als iemand een achtergrondmuziekje kan spelen. Hebt u een eigen instrument, dan mag u dat ook gerust meenemen. Dit alles om de sfeer te verhogen. Meer over deze avond verklappen we niet. We hopen dat er snel en veel aanmeldingen zullen zijn! Website van De Overkant in Ouddorp www.deoverkantouddorp.nl Welkom op woensdag 17 mei 2023 vanaf 16.30 uur, Dijkstelweg 33 Ouddorp. U kunt ook het hele jaarprogramma 2022-2023 bekijken.